Popüler Çin astrolojisinde, Çin burcunun burç ve aylık tahminleri Çin ay takvimine göre tarihlendirilir. Bu nedenle, Maymunlar, 2022 burcunuz 1 Şubat 2022'den (Çin Yeni Yılı) başlar ve 21 Ocak 2023'te (Çin Yeni Yılı Arifesi) sona erer.

Aşağıdaki burç, 2022 için Çin ay takviminin 1-12 aylarını kapsar ve referans için Gregoryen takvim tarihleri verilmiştir.

Maymunların 1. Ayı (1 Şubat – 2 Mart 2022)

Maymunlar, bu ay daha çok seyahat etmeniz için uygun. Yılın ilk yarısında doğan maymunlar, soğuk bir yer seçmelisiniz. Yılın ikinci yarısında doğan maymunlar, sıcak bir yer seçmelisiniz. Bu, bu ay kötü şansın neden olduğu bir felaketten kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Maymunların 2. Ayı (3 Mart – 31 Mart 2022)

Bu ay sizin için güçlü bir öğrenme potansiyeli var. Profesyonel bir sertifika almaya karar verdiyseniz, bu ay bunun için daha fazla zaman harcamalısınız: daha fazla kitap okuyun, sorular yapın ve ilerlemenizi sık sık gözden geçirin. İyi sonuçlar alacağınız tahmin ediliyor.

Maymunlar iş başında, bu ay özellikle bazı belgeleri imzalarken çok dikkatli olmalısınız: işbirliği anlaşmaları vb. Hatalardan kaçınmak için ilgili düzenlemeleri tekrar tekrar okuyun.

Maymunların 3. Ayı (1 Nisan – 30 Nisan 2022)

Bu ay, daha fazla özel sosyal toplantınız olacak. Sosyal toplantılarla meşgulken vücudunuzun yeterince dinlenmesi için yeterli zaman ayırmaya dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde vücudunuzun bağışıklığı azalır ve kolayca hastalanırsınız.

Maymunların 4. Ayı (1 Mayıs – 29 Mayıs 2022)

Bu ay sorunsuz gidiyor gibi görünebilirsin ama karanlıkta gizlenmiş birçok kriz olacak. İşiniz çok sorunsuz gelişiyor gibi görünecek, ancak dikkat etmemek, geri dönüşü olmayan hatalara neden olabilir. Bu nedenle projeniz iyi gidiyor olsa bile ekstra dikkatli olmalısınız.

Çok özensiz olmayın. İlişkisel olarak, bir aşk üçgenine düşmemek için çevrenizdeki karşı cinsten arkadaşlara dikkat edin. Halihazırda bir partneri olanlar için karşı cinsten üyelerle sınırlara dikkat edin.

Maymunların 5. Ayı (30 Mayıs – 28 Haziran 2022)

Maymunlar, bu ay şansınız nispeten istikrarlı olacak. İş yerinde birçok yeni şeyle karşılaşacaksınız. Başlarda, yeni şeyler hakkında hiçbir şey bilmeyeceksiniz ve sonra yavaş yavaş öğreneceksiniz. Aniden, sürekli olarak daha fazla beceriyi özümsediğinizi ve yeteneklerinizi geliştirdiğinizi fark edeceksiniz. Süreç çok zahmetli olacak olsa da ileride terfi ve maaş artışları için çok faydalı olacaktır.

Maymunların 6. Ayı (29 Haziran – 28 Temmuz 2022)

Maymunlar, bu ay iyi bir kariyer şansınız olacak ve size yardımcı olacak daha üst düzey insanlarla tanışacaksınız. Pek çok çetrefilli sorun çözülebilir ve tereddüt ettiğiniz bazı önemli kararlar bu ay alınabilir.

Bununla birlikte, astlarınızla etkileşim kurarken, iyi ilişkileri sürdürmeye daha fazla dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde astlarınız iş verimini düşürecek ve projelerinizin ilerlemesini o kadar yavaşlatacak ki etkin personel istifadan bahsetmeye başlayacak ve bu da projelerinizi büyük ölçüde etkileyecektir.

Maymunların 7. Ayı (29 Temmuz – 26 Ağustos 2022)

Maymunlar, bu ay ruh halinizden etkileneceksiniz ve kariyer şansınız azalacak. Gün boyu endişeli ve dalgın olacak, işteyken her şeyinizi kaybedecek ve muhtemelen veri hatalarına ve projenizin ertelenmesine neden olacaksınız.

Bu zamanda, zihniyetinizi ayarlamanız gerekir. Büyüklerinizden beladan nasıl kurtulabileceğinizi sorabilir veya arkadaşlarınızla seyahat etmek ve rahatlamak için planlar yapabilirsiniz. Ruh haliniz düzeldiğinde ve aynı zamanda bazı kötü şanslardan kurtulduğunuzda, kariyer hedeflerinize geri dönebilirsiniz.

Ayrıca ay içerisinde sağlık açısından “kırmızı ışık” ile karşılaşabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye özen göstermelisiniz.

Maymunların 8. Ayı (27 Ağustos – 25 Eylül 2022)

Maymunlar, kötü kariyer şansınızın etkisiyle bu ay geliriniz düşük olacak, bu nedenle herhangi bir yatırım veya büyük satın alma yapmamalısınız.

Maymunların 9. Ayı (26 Eylül – 24 Ekim 2022)

Maymunlar, bu ay ilişkisel talihleriniz kötü olacak ve aşkta şanssız bir dönemle karşılaşacaksınız. Partnerinizin, eski sevgilisiyle bir takım problemleri olacaktır. Gözünüzü dört açmanız ve çevrenizdekilere aldanmamanız tavsiye edilir.

Maymunların 10. Ayı (25 Ekim – 23 Kasım 2022)

Çocuğu olanlar, bu ay çocuklarınızın çalışmaları nedeniyle çok üzüleceksiniz. Özellikle ergenlik çağındaki çocuklarınız varsa, onların asi olduklarını, disiplininize uymadıklarını ve hatta çoğu zaman sizinle çeliştiklerini göreceksiniz.

Maymun ebeveynlerinin çocuklarıyla tartışmak yerine daha iletişimsel bir ton kullanmaları mevcut durumu hafifletecektir.

Maymunların 11. Ayı (24 Kasım – 22 Aralık 2022)

Maymunlar, bu ay çok fazla iş ve sosyal hayata sahip olacaksınız. Her yönden daha fazla baskı altında olacaksınız ve bu nedenle ruh haliniz iyi olmayacak. Bir şeyler yaparken dalgın olacaksınız ve mücadele ruhunuz yavaş yavaş sönecek.

Birkaç günlüğüne ailenizle biraz dinlenmek için dışarı çıkmanız, kendinizi rahatlatmanız ve kendinizi daha iyi bir ruh haline sokmanız önerilir. O zaman şirketinizdeki irili ufaklı sorunlarla yüzleşmek ve içinde bulunduğunuz çıkmazdan çıkmak için daha iyi bir yerde olacaksınız.

Maymunların 12. Ayı (23 Aralık 2022 – 21 Ocak 2023)

Genel servetiniz bu ay yükselecek ve kariyer durumunuz ve ilişkisel gelişiminiz resmiyet kazanacak. Kendinizi aktif olarak ifade ettiğiniz sürece terfi etme şansınız bile olabilir.

Ancak bu ay paranıza iyi bakmalı ve finansal yatırım yapmak için başkalarına güvenmemelisiniz, aksi takdirde paranız boşa gidecek.

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status