12 Ocak'ta yıldız PD Kim Tae Ho'nun bir temsilcisi medya kuruluşlarıyla yapımcının şu anda Lee Hyori'nin başrolde olduğu yeni bir varyete programının lansmanını tartıştığını doğruladı.

Temsilciye göre, "Kim Tae Ho PD'nin Lee Hyori ile yeni bir program üzerinde çalıştığı doğru. Ayrıca başka projeler de planlıyor."

 

Daha önce, MBC Kim Tae Ho PD'nin 21 yıl sonra yayın istasyonundan ayrılacağını doğruladı. Kim Tae Ho PD, 'Infinity Challenge' ve 'Hangout With Yoo' gibi hit şovların yapımcılığını yapmasıyla tanınır. En son, Lee Hyori'nin de konuk olarak göründüğü Rain ve Noh Hong Chul'un oynadığı Netflix varyete programı 'The Hungry and the Hairy'de çalıştı.

 

Bu arada Lee Hyori, 'Hangout With Yoo'da Refund Sisters proje grubunu oluşturduktan sonra Kim Tae Ho PD ile bir varyete şovunda izleyicileri selamlamak için geri dönecek. 

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status