Uzun bir sürenin ardından, Apartment 404 için yeni tanıtım videoları sonunda yayınlandı! Yaklaşan varyete programının yayın ağı tvN, şovun genel temasına ve yönüne dair biraz ipucu veriyor. İki kısa tanıtım videosunda, oyuncu kadrosunun yanı sıra çeşitli programın genel temasını gözlemleme şansına sahibiz.

Jennie'nin yanı sıra, şu anda Running Man'in daimi üyeleri olan Yoo Jae-suk ve Yang Se-chan'i, Disney+'ın Moving dizisinden tanıyabileceğiniz Lee Jung-ha'yı, Oh Na-ra ve Cha Tae-hyun'u gördük.


Apartment 404, gerçek hayattan ilham alan gizem dolu bir program olacak. Oyuncu kadrosu, bölümler boyunca farklı dönemleri ve mekanları keşfederken çeşitli gizemleri çözmek için dedektif becerilerini kullanacak.

[캐릭터 소개] 역대급 월클 라인업! 6인의 아파트 입주민을 소개합니다🙋🏻‍♀️ #아파트404 EP.0

Heyecanla beklenen Apartment 404 için yeni tanıtım videoları nihayet yayınlandı! Yaklaşan varyete programı için tvN yayın ağı, şovun genel temasını ve yönünü gösteren kısa bir bakış sunuyor. İki kısa tanıtım videosunda, Jennie'nin yanı sıra şu anda Running Man'in daimi üyeleri olan Yoo Jae-suk ve Yang Se-chan'i gördük. Diğer oyuncu kadrosu ise Disney+'ın Moving dizisinden tanıyabileceğiniz Lee Jung-ha, Oh Na-ra ve Cha Tae-hyun'u içeriyor.

Apartment 404, gerçek yaşam olaylarına dayanan gizem dolu bir program olacak. Oyuncu kadrosu, farklı çağları ve mekanları keşfederken bölümler boyunca çeşitli gizemleri çözecek.

[스페셜 티저] tvN '아파트404' 2024 Coming soon! #아파트404 EP.0

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status