Şarkıcı Park Goon ve aktris Han Young evleniyor!

Şarkıcı Park Goon ve aktris Han Young evleniyor!

7 Mart'ta hem 2019'da trot şarkıcısı olarak çıkış yapan eski bir asker olan Park Goon hem de aktris Han Young, yaklaşan evliliklerini duyurmak için Instagram hesaplarına el yazısı mektuplar yükledi.

Park Goon'un aşağıdaki gönderisini okuyun:

Buna nasıl başlayacağım konusunda çok endişelendim, bu yüzden bunu defalarca sildim ve yeniden yazdım.

Bu güzel haberi ilk önce aile üyelerimle [Park Goon'un hayranlarıyla] paylaşmak istediğimden, flört haberimizin makaleleri yayınlandığında [bir açıklama yapmak için] dikkatli bir şekilde hazırlık yapıyorduk. Beklenmedik bir durum olduğu için hayran kafeme hemen bir gönderi yükleyemedim ve bundan dolayı üzülmüş olabilecek aile üyelerimden bir kez daha özür dilemek istiyorum.

Dürüst olmak gerekirse, hazırladığımız haber bizim flört haberimiz değil, evlilik duyurumuzdu. Bu kadar çok sevgi aldığım 'My Little Old Boy' aracılığıyla bu haberi dürüst ve güzel bir şekilde paylaşmak istedim ve açıkçası yayından önce hayranlarıma [aile üyelerine] söylemeye hazırlanıyordum. [Benim flört haberlerim] önce makaleler aracılığıyla yayınlandığı için çok özür dilerim ve bu planladığımdan farklı olduğu için aşırı derecede telaşlandım.

Açıklamamı yayınlanmadan önceki gün yayınlamaya hazırlandığım için, aile üyelerimin cömert anlayışlarını, planlarımı değiştirmenin ve bu haberi bugün paylaşmanın biraz zaman aldığını rica ediyorum.

Ailemin iyi bir insanla ve yuvayla mutlu bir şekilde yaşamamı ve yalnız kalmamamı dileyen sözlerini her zaman kalbimde tuttum. Bir ünlü olarak kısa kariyerim boyunca bana çok fazla sevgi ve birçok fırsat verildiğinden, sadece baktım ve ilerledim. Ancak arkamdan gelen boşluk ve çeşitli kötü olaylar nedeniyle rüyam sallanmaya başladı.

Böyle bir şey olduğunda beni kucaklayan ve teselli eden Han Young ile güzel bir aşk geliştirmeye geldim. Gelecekte, aile üyelerimin dediği gibi, artık kendimi yalnız hissetmeden iyi ve mutlu yaşayacağım. Aile bireylerimden destek ve kutsama istiyorum. Gelecekte, ben, Park Goon, daha da gayretli ve sorumlu bir şekilde terfi edeceğim. Her zaman olduğu gibi, teşekkür ederim ve sizi seviyorum.

Han Young ayrıca aşağıdaki gibi kendi gönderisini paylaştı:

Merhaba. Ben Han Young. Dikkatlice bir şey paylaşacağım.

Dürüst olmak gerekirse, evlilik duyurumuzu hazırlamanın ortasındaydık. Birkaç gün önce ilişkimiz hakkında beklenmedik haberler yayınlandı. Haberlerden sonra bir açıklama yayınlamak istedim fakat [evliliğimizi] 'My Little Old Boy' aracılığıyla duyurmayı planlamıştık, bu yüzden biraz zaman aldığını ve hemen bir şey söyleyemediğimizi anlamanızı istiyoruz. . (O gün yayından önce açıklama yapmayı planlıyorduk)

Meslektaş olarak tanıştık ve zor zamanlarda birbirimizi teselli edip ilişki kurduktan sonra bir çift olduk. Artık bir aile olduğumuza göre, birbirimizi besleyeceğiz ve koruyacağız. Bu hoş, kibar ve türünün tek örneği insanla, paylaştığımız, yaslandığımız ve birbirimize özen gösterdiğimiz sürece iyi yaşayacağım. Lütfen bizi destekleyin.

Park Goon ve Han Young, SBS'nin “Light Up Your Daily Life” programında bir araya geldi. 37 yaşındaki Park Goon ve 45 yaşındaki Han Young, geçen hafta 28 Şubat'ta ilişki haberlerini doğruladı. 7 Mart'ta Park Goon'un ajansı Total Set, Xportsnews ile şunları paylaştı: "Park Goon, Nisan sonunda Han Young ile bir düğün yapacak. Kesin tarih ve mekan henüz kararlaştırılmadı.” Ajans ayrıca bunun haberlerden sonra aniden gelişmiş bir düğün olmadığını da doğruladı.

Çifti tebrik ederiz!

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status