Aktris Song Ji-hyo'nun COVID-19 testi negatif çıksa da aşı olmadığı için kedini 10 günlük bir karantinaya aldı.

Song Ji-hyo'nun Cuma günü yönetim şirketi Creative Group'a göre, aktris "Batı tıbbına alerjisi olduğu" için COVID-19 aşısı yapılmadı.

 

Ajans yaptığı açıklamada, "2011'de Song Ji-hyo, gücünü geri kazanmak için intravenöz enjeksiyon (IV) yapıldıktan sonra nefes darlığı hissetti ve vücudunda lekeler oluştu" dedi. "Acil servise götürüldü, ancak ondan sonra bile antibiyotiklere anormal tepkiler vermeye devam etti… Bu sefer doktorunun tavsiyesine uymaktan ve aşı konusunda temkinli bir yaklaşım sergilemekten başka seçeneği yoktu."

 

Song Ji-hyo, Perşembe günü pozitif çıkan K-pop erkek grubu Super Junior'dan Eunhyuk ile SBS'nin varyete programı "Running Man"i çektikten üç gün sonra Perşembe günü COVID-19 testinden geçti. Programın düzenli oyuncularından Song Ji-hyo, karantina nedeniyle 24 Ocak ve 25 Ocak tarihlerinde "Running Man" çekimlerinde yer almayacak. Komedyen Yoo Jae-suk ve aktris Jeon So-min de dahil olmak üzere "Running Man"in diğer tüm oyuncularının COVID-19 testi negatif çıktı.

 

Song Ji-hyo, oyunculuk çıkışını uzun metrajlı "Wishing Stairs" (2003) filminde yaptı ve "Jumong" (2006) ve "Emergency Couple" (2014) gibi bir dizi film ve dizide rol aldı. 2010 yılında "Running Man"e katıldı.

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status