Netflix'in orijinal reality şovu 'Single's Inferno' yarışmacısı Kang So Yeon, Maxim dergisinin kapak modeli olarak seçildi.

Kapakta Kang So Yeon'un kıvrımlarını vurgulayan kırmızı kısa tek parça bir elbise giydiği görülüyor. Kang So Yeon, erkek hayranlarının kalbini yakalayan seksi bir hava yayarken uzun, sağlıklı figürüyle övündü.

 

Bu arada, Kang So Yeon, Oh Joon Taek ile bir aşk bağı oluşturduğu için şovda çok popülerlik kazandı. Gösteri sırasında, ikisi ilk bölümden başlayarak birbirlerine ilgi gösterdiler, ancak gösteri ilerledikçe ilişkileri karmaşıklaştı. Sonunda Kang So Yeon, Oh Joon Taek'e karşı dürüst duygularını dile getirdi ve birbirlerini son seçimleri olarak seçtikten sonra nihayet adadan kaçmayı başardılar.

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status