tvN, aktris Youn Yeo Jung ve aktör Lee Seo Jin'in Na Young Suk PD'nin yeni reality programının çekimlerine başlamak için bu ay bir süre sonra California, Los Angeles'a gideceklerini iddia eden 2 Mart tarihli önceki haberlere yanıt verdi.

Aktör Lee Seo Jin, konu 'Three Meals A Day', 'Youn's Kitchen' ve 'Youn's Stay' gibi hit tvN realite programlarına geldiğinde Na Young Suk PD'nin ortağı olarak biliniyor. Aktris Youn Yeo Jung, 'Youn's Kitchen' ve 'Youn's Stay' sırasında ikiliyle olan harika kimyayla da dikkat çekti.

Bu üçlünün Na PD'nin yeni realitesi için tekrar bir araya geleceğine dair söylentilere yanıt olarak, tvN'den bir temsilci, "Program hala erken planlama aşamasında ve bu nedenle çekim tarihi ve yayın tarihi gibi detaylar doğrulanmadı. Aktris" Youn Yeo Jung programa katılacağını onayladı ve Lee Seo Jin şu anda teklifi inceliyor."

Na Young Suk PD, Youn Yeo Jung ve Lee Seo Jin'in yeni bir tvN gerçeklik programı için tekrar bir araya geldiğini görmek ister misiniz?

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status