EDAM Entertainment, şirket sanatçıları IU ve Shin Se Kyung adına kötü niyetli yorumculara karşı katı yasal işlem başlatmaya devam edeceklerini duyurdu.

21 Ocak'ta EDAM Entertainment, şarkıcı IU ve aktris Shin Se Kyung adına kötü niyetli yorumculara karşı yasal işlem başlatma planlarını duyurmak için resmi bir açıklama yaptı. EDAM Entertainment, "Şirketin izlemesinden elde edilen bilgileri ve hayranlar tarafından sunulan raporları dikkatlice inceledik ve kötü niyetli yorumların ciddiyetinin tam olarak farkına vardık. Bu nedenle, hukuk büromuz aracılığıyla çok sayıda dava açtık. " EDAM Entertainment daha sonra isimsiz hesapların ve diğer hesap takma adlarının IP adreslerini aldıktan sonra bunları soruşturma ajansına gönderdiklerini açıkladı.

 

EDAM Entertainment sözlerine şöyle devam etti: "Sanatçıların imajını zedeleyen hakaret ve iftira paylaşımlarında bulunan failler, kötü niyetli yorumlar yazmanın yanı sıra paylaşımlarını ve kayıtlarını silerek delil bırakmamaya çalıştı. gerçek zamanlı izleme ve davamıza devam etme yoluyla özel kafeler, topluluk siteleri, sosyal medya ve daha fazlası."

 

Ajans, hoşgörü göstermeyeceklerini vurguladı. EDAM Entertainment, "Kötü niyetli paylaşımların faillerini sonuna kadar takip etmek için sıkı tedbirler alacağız. Bir kez daha hoşgörü gösterilmeyeceğini ve herhangi bir taviz verilmeyeceğini açıklıyoruz. Ayrıca dava sürecinde Sonuçlar hazır olur olmaz sizi bilgilendireceğiz."

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status