Hyolyn'e COVID-19 pozitif Teşhisi Konuldu.

26 Ocak'ta ajansı Bridge Entertainment şu açıklamayı yaptı:

 

Merhaba, Biz Bridge Entertainment.

 

25 Ocak'ta KBS 2TV'nin "Yoo Hee Yeol's Sketchbook" kaydını beklerken Hyolyn'e şu anki programı "Double Trouble"da COVID-19 onaylı bir hastayla yakın temas kurduğu bildirildi. Programını hemen askıya aldı ve PCR testinden geçti.

 

26 Ocak'ta Hyolyn'in COVID-19 testi pozitif çıktı ve onunla birlikte olan tüm personelin testi negatif çıktı. Buna göre, planlanmış tüm faaliyetlerini iptal etti ve karantina yetkililerinin yönergelerine uygun olarak gerekli önlemleri alıyor.

 

Hyolyn, COVID-19 aşısının ikinci turunu tamamladı, ancak yine de pozitif test sonucu aldı. Geçen Pazar günü “Double Trouble” kaydı yapılmadan önce, kendi kendine teşhis kiti kullandı ve olumsuz sonuçlar aldı, bu nedenle kayıtlara katıldı. Ayrıca aracında bir kendi kendine teşhis kiti kullandığında "Yoo Hee Yeol’s Sketchbook"undan önce testi negatif çıktı, ancak kayıt için beklerken [bir COVID-19 hastasıyla yakın temasa girdiği] temasa geçildi ve hemen programı durduruldu.

 

Şirket, karantina yetkililerinin yönergelerine eksiksiz bir şekilde uyacak ve sanatçısının sağlığı ve güvenliği için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ayrıca, hayranlar ve izleyiciler için endişe yarattığımız için özür dileriz. [Hyolyn] en kısa sürede iyileşecek ve sizi sağlıklı bir şekilde karşılayacaktır.

 

Teşekkürler.

 

Hyolyn'in sağlığına biran önce kavuşmasını temenni ediyorum!

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status