Oyuncu Han So Hwee'nin ajansı, oyuncunun annesinin borcunu ödemeyi düşünmediğini kesin olarak belirtti.

9ato Entertainment'a göre, aktrisin annesinin dolandırıcılıktan dava edildiği haberinin ardından, Han So Hwee'nin meseleye karışmak gibi bir planı yok. Kurumdan yapılan resmi açıklama aşağıdadır.

"Merhaba, biz 9ato Entertainment. Oyuncumuz Han So Hwee'nin annesiyle ilgili koşulları açıklamak için yazıyoruz.

Annesi Bayan Shin, parasını ödünç alma sürecinde Han So Hwee'nin adı altında bir banka hesabı kullandı. Söz konusu hesap, Han So Hwee'nin izni olmadan reşit olmadığı zaman oluşturuldu ve Bayan Shin, Han So Hwee'nin farkında olmadan hesabı fonlarını ödünç almak için kullandı.

Geçmişte buna benzer davalar vardı, buna sahte belge davası da dahil. Bu hukuk davaları dizisi mahkemeye gitti ve mahkeme bunların oyuncuyla ilgisi olmadığını doğruladı. 8 Nisan 2021'de Ulsan bölge mahkemesine göre, "Davalı hesabı Han So Hwee'nin adı altında kullandı, ancak Han So Hwee'nin davalının borcunun sorumluluğunu paylaştığını kanıtlama yükünü karşılayacak yeterli kanıt yoktu. "

Oyuncumuzun özel hayatıyla ilgili endişelere neden olduğumuz için özür dileriz. Ancak gelecekte başka bir kurban istemediğimiz için daha fazla açıklama yayınlıyoruz.

Ek olarak, Han So Hwee'nin annesinin borcunun sorumluluğunu paylaşma planı yoktur. Bu, annesinin ileride borç para almak için kızının adını kullanmasını engellemek ve kızının bir ünlü olduğu gerçeğine dayanarak annesine şantaj yapmaya çalışan herhangi bir kanunsuz işin önüne geçmek içindir.

Anne-kız oldukları doğru ve tanrı vergisi bir ilişkiyi kesmek zor. Mağdurlar için üzgünüz, ancak bunun gelecekte tekrarlanmamasını umarak kararlı bir duruş sergiliyoruz. Anlamanızı rica ediyoruz."

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status