Esquire Korea ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, EXO'dan Kai müzikle, performansla olan ilişkisini ve zihnindeki farkındalığını anlattı.

Kai, müzisyenlerin ve sanatçıların son iki yıldır nasıl halka açık performans gösteremediklerini tartışırken, müzikle ilişkisini ve pandemiden nasıl etkilendiğini düşündü.

 

“Bir şarkıcı olarak en büyük mutluluğun sadece şarkı söylemek olduğunu düşünürdüm. Ama bu değil. Bir şarkıcı için en büyük mutluluk birine şarkı söylemektir. Orada birinin olmasının ne kadar önemli olduğunu anladım. Bir şarkı yayınladığımda, kaç kişinin onu dinlediğini görebiliyorum. Ama sahnedeyken bambaşka bir neşe oluyor. Sahnede şarkı söyleyip dans ettiğimde ve kalabalığın şarkılarıma eşlik ettiğini gördüğümde, bunda gerçek bir neşe var.”

Başkalarının önünde performans gösterememenin onun için ne kadar zor olduğunu anlatmaya devam ederek, “[Sahnede performans sergilemenin] o neşesi olmadan, gerçekten zordu. Geçen yıl muhtemelen hayatımın en yoğun yılıydı. Ama o yoğun zamanda bile sıkıldım. Motive değildim ve sıkıldığımı ve eğlenmediğimi hissettim. Sahnede olamadığım içindi. Artık çevrimiçi konserler verebildiğim ve hayranların tepkilerini görebildiğim için sahnede olma açlığımın bir kısmını giderebildim.”

Geçen yıl boyunca, yoğun programına rağmen Kai, nasıl zor zamanlar geçirdiği hakkında çok düşündüğünü açıkladı.

 

“Genellikle meşgulken bile bir şeyin benim için ne kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Ama bir zamanlar 'Şu an çok zorlanıyorum' diye düşündüğüm bir zaman vardı. Kanepede oturuyordum ve 'Bu benim için neden zor?' diye düşünüyordum ve 'Gerçekle uzlaşmam gerekiyor' diye düşündüm. [Performans konusunda] gerçekten yüksek standartlarım var, ancak buna harcayabileceğim enerji ve zamanın bir sınırı var. Aynı anda birçok farklı şey yapıyorum ve diğer yayın etkinliklerini yapmakla meşgul olduğum için gerçekçi olarak yapabileceklerimin ötesine geçmek zordu. Tüm bu farklı etkinlikler için standartları karşılamaya çalıştığım için tatmin olmadım.”

https://www.esquirekorea.co.kr/article/63153

Ancak tatmin olmamasına rağmen Kai, bakış açısını değiştirebildi ve olaylara farklı bir zihniyetle yaklaşmayı başardı.

 

"Fark ettim ki, 'Hırsım yüzünden mutlu değilim. Mutlu olmak istiyorsam o açgözlülükten kurtulmam gerekiyor.’ O şeylerden taviz verdikten sonra biraz daha iyi oldum. İyi bir ruh halindeyken olduğu gibi. Öyleyse mutlu olduğumuz günleri düşünelim. O güzel anılar daha özel. Daha uzun süre dayanırlar.”

 

Kai'nin tam röportajı ve fotoğraf çekimi Esquire Korea'nın Şubat sayısında yayınlanacak!

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status