Eski Wassup üyesi Jiae, ilk solo albümünü finanse etmek için destek istiyor.

2020'de Jiae biseksüel olduğunu, hem erkekleri hem de kadınları sevdiğini belirten fotoğraflarını paylaştığını ve Instagram hikayesinde güzel bir kız arkadaşı olduğu için mutlu olduğunu duyurdu.

Son Instagram gönderisinde Jiae şunları yazdı:

"Merhaba millet! Ben Ji Ae. Eskiden Wassup adlı grubun ana vokalistiydim.

Her şeyden önce gerçekten minnettarlığımı göstermek, bekleyiş ve sabrınız için teşekkür etmek istiyorum. Şimdi nihayet fon ve bağışlarla solo bir albüm yapma kararı aldım.

Haberlerden ve sosyal ağlarımdan da anlayacağınız üzere hiçbir destek alamayacağım boyuta geldi ayrıca biseksüel olduğum için hiçbir firma kabul etmez...

Herkesin bildiği gibi ajans veya eğlence şirketi olmadan albüm yapmak imkansıza yakın.

Kim olduğuma gelince, biseksüelim. Toplum bana diğerlerinin verdiği şansı vermezdi.

Yine de müzik benim hayatımdaki her şeyim. Temelde bu benim tek işim ve pes etmek istemem. Şimdi, fon ve bağışlarla albümü hazırlamak istiyorum. İlgi ve destekleri gerçekten takdir ediyorum.

Benimle aynı düşünceye sahip olan herkesi beni ben olduğum için desteklemesini istiyorum. Müzik tutkumu ve kimliğimi tüm dünyaya göstermeden bundan vazgeçmeyeceğim.

Bana destek olmak isteyenler lütfen hesabıma gelip profil bağlantısını kontrol etsinler. Tüm yardımları gerçekten takdir ediyorum.

Bir kez daha teşekkür ederim ve karşılığında iyi müzik getireceğime söz veriyorum. Desteğiniz benim için çok şey ifade ediyor."

Biseksüel olduğunu duyurduktana sonra sektörde aldığı tüm reddedilmelere rağmen, Jiae rahat ve kendinden emin olduğu için hayranlarından ve hayran olmayanlardan çok fazla destek alıyor ve hala müzik kariyerine devam etmek için istekli.

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status