PD Kim Tae Ho'nun yeni bir varyete şovu için Lee Hyori ve TVING ile birlikte çalıştığı doğrulandı!

Bu yılın başlarında, PD Kim Tae Ho, yayın ağındaki 21 yılın ardından MBC'den ayrıldı. Kısa bir süre sonra, Lee Hyori ile yeni bir varyete programı oluşturmak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi ve bu şimdi doğrulandı.

 

“Seul Check-In” (gerçek adı) olarak adlandırılan program, Lee Hyori'nin Seul'deki hayatını takip edecek bir TVING orijinal realite şovudur. Lee Hyori dokuz yıldır Jeju Adası'nda yaşadığından, gösteri yıldızın nerede uyuduğunu, kiminle tanıştığını ve Seul'deki tanıtım faaliyetlerini bitirdikten sonra nereye gittiğini gösterecek. Lee Hyori, Jeju Adası'nda doğayla çevrili olmaya çok alıştığından, tamamen farklı bir yaşam tarzı sergileyebilecek.

 

Kim Tae Ho ve Lee Hyori, MBC'nin varyete programı "Infinite Challenge"dan beri birbirlerini tanıyorlar. Ayrıca “How Do You Play?” programında özel bir rol aldı. Yoo Jae Suk ve Rain ile SSAK3 proje grubunun olmuşlardı. Ayrıca Uhm Jung Hwa, Jessi ve MAMAMOO'dan Hwasa ile birlikte Refund Sisters grubunun bir parçası olmuştu.

 

“Seoul Check-in”, Lee Hyori'nin bu iki grupla terfi ettiği zamandan ilham aldı. Bu grup promosyonları için Lee Hyori bir şapka, parmak arası terlik ve sırt çantasıyla Seul'e gelir ve "Bu gece nerede uyumalıyım?" gibi sorular sorardı. "Zaten Seul'de olduğum için biriyle buluşmalı mıyım?" ve "Seongsu-dong'un havalı olduğunu söylüyorlar - kontrol etmeli miyim?"

 

Program sadece Lee Hyori'nin maceracı yanını yakalamakla kalmayacak, aynı zamanda yıldızın şehre nasıl yabancılaştığını, düşüncelerini ve endişelerini ve tanıştığı insanlarla yaptığı dürüst konuşmaları detaylandıracak.

 

“Seul Check-In” 29 Ocak'ta saat 12.00'de prömiyer yapacak. TVING'in internet üzerinden platformları aracılığıyla yayınlanacak.

 

İlk bölümde Uhm Junghwa, BoA, Hwasa ve Kim Wan-sun yer alacak!

[서울체크인] 무대 위 VS 리얼 현실 이효리의 180도 반전 서울 라이프✅ | 파일럿 예고편

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status