tvN'de yayınlanan 'Unexpected Business 2' serisinin yakın zamanda yayınlanan bir bölümünde tütün satış yasasını ihlal eden bir sahne yayınladığı bildirildi.

'Unexpected Business 2'nin 10 Mart yayını sırasında, süpermarketin sahipleri Cha Tae Hyun ve Jo In Sung, 2. iş günü için mağazayı açtılar. İki sahibine ayrıca yarı zamanlı işçiler olarak yardım etmeye gelen diğer aktörler Kim Woo Bin, Lee Kwang Soo ve Lim Joo Hwan da katıldı.

Sabah bir müşteri sigara satın aldıktan sonra çakmak istediğinde, yarı zamanlı çalışanlar Kim Woo Bin ve Lee Kwang Soo çakmakları hiçbir yerde bulamadılar ardından müşteriye "Daha önce buradan çakmak satın aldınız mı?" diye sordular.

Yaşlı müşteri, "Sigara alırsam genellikle bana bedava çakmak verirler" diye yanıtladı.

Bunu duyan Kim Woo Bin satış tezgahının altına baktı ve çakmakları keşfetti. İki yarı zamanlı çalışan, müşteriye çakmağı bedava olarak memnuniyetle verdi ve ilk günü bitirdiler.

Ancak, Güney Kore Sağlık ve Refah Bakanlığı'ndan bir temsilci, "tütün ürünlerinin reklamını yaparak ve/veya tanıtımını yaparak satışını teşvik etmenin yasaları ihlal ettiğini" doğruladı.

Haberi gören birçok netizen, "Bu yasa dışı mı? Hiçbir fikrim yok", "Vay be bunu ilk kez öğreniyorum", "Kırsal kesimdeki birçok küçük yer bunu her zaman yapıyor" gibi yorumlarla tepki gösterdi."

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status