T-ara'dan Jiyeon, profesyonel beyzbol oyuncusu Hwang Jae Gyun ile evliliğini duyurdu.

10 Şubat'ta Jiyeon, aşağıdaki el yazısı mektubunu ve çiftin birkaç fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı. Aşağıdakileri yazdı:

"Merhaba, ben Jiyeon. Hayranlarıma doğrudan anlatmak istediğim bir hikaye vardı, bu yüzden bunu yazmaya cesaretim vardı. Gençliğimde çıkış yaptım ve zaman geçti ve şimdiden 30'lu yaşlarımdayım. Çıkış yaptıktan sonra gençtim ve her şeyden korkuyordum, ergenliğimde, hatta 20'li yaşlarımda kaygıdan çekildiğimde, zor bir zamanımda pes etmek istediğimde, sen hep elini uzatıp sessizce beni tuttun.

Uzun tünelden geçmem için beni neşelendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu sayede bugün olduğum yerde olabildim.

Bana inanan ve beni destekleyen hayranlara, başkalarının sözlerini veya yazılarını değil, her şeyden önce hayranlara söylemek istiyorum. Geçen sene bir tanıdık vasıtasıyla tanıştığım ve güzel duygularla tanıştığım bir erkek arkadaşım var.

Hayatımda bir hediye gibi olan, beni her zaman önemseyen, bana değer veren ve bana mutluluğun ne olduğunu öğreten bir erkek arkadaşımla önümüzdeki kış aylarında evleneceğime söz verdim. Kararsız olduğum zamanlarda beni sımsıkı tutan ve bana yaslanmam için bir omuz veren güvenilir bir erkek arkadaşla güzel ve mutlu bir hayat yaşayacağım.

Ani haberlerle şaşırmış olabileceğinizden endişeleniyorum. Bu mutluluğu sizinle de paylaşabileceğim gün gelecek, bu yüzden her mektubu yazarken çok gergin ve gerginim. Hayranlarımın gönderdiği destek ve sevgi için gelecekte size iyi bir imajla karşılık vermeye devam edeceğim.

Teşekkür ederim ve sizi seviyorum."

Jiyeon ve müstakbel kocasını tebrik ederiz!

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status