ASTRO üyesi ve aktör Cha Eun Woo Filipinler, Tayland ve Endonezya'yı ziyaret edecek!

Temmuz'dan Ağustos'a kadar Cha Eun Woo, Asya'daki hayranlarıyla buluşacak ve onları selamlayacak. Yolculuğuna 23 Temmuz'da Jakarta'da başlayacak, 30 Temmuz'da Bangkok'a ve ardından bir hayran buluşması için 6 Ağustos'ta Manila'ya uçacak.

Hayranlar, hayranların Cha Eun Woo ile daha fazla zaman geçirmeyi ve etkileşimlere katılmayı bekleyebilecekleri "Just One 10 Minute - Starry Caravan" hayran buluşması etkinliğinde, idolü ve aktörü yaklaşık üç yıldır ilk kez canlı olarak görebilecekler.

Smart Araneta Coliseum'daki Manila etkinliğinin bilet fiyatları 2.000(638TL günümüz kuru) PHP ile 9.500(3031TL) PHP arasında değişmektedir. 

Bu arada, etkinlik organizatörü DNM Entertainment'a göre, Cha Eun Woo'nun Manila'daki etkinliği için ön satış biletleri 2 Temmuz'da Gateway Cineplex Lobby'de başlayacak ve resmi biletleme 3 Temmuz'da başlayacak.

https://twitter.com/dnmentph/status/1539541202705559553
K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status