Kıdemli şarkıcı/DJ Koo Jun Yup ile Tayvanlı ünlü aktris Barbie Hsu arasındaki ani evlilik haberi, hem Güney Kore hem de Tayvan'daki medya kuruluşlarını harekete geçirmeye devam ediyor.

Hem Koo Jun Yup hem de Barbie Hsu evlilik duyurularını sosyal medya üzerinden üzerinden doğruladıktan kısa bir süre sonra, bazı söylentiler Barbie Hsu'nun şu anda ailesiyle bir anlaşmazlıkla karşı karşıya olduğunu iddia etti.

Ancak 8 Mart'ta Tayvanlı bir medya kuruluşu bu söylentileri yalanladı ve "Barbie Hsu'nun annesi haberlere kızmadı. Hem Hsu'nun annesi hem de iki çocuğu onun Koo ile evleneceğinin farkındaydı. Aile çok gergindi. haberlere sevindim." Medya kuruluşu, "Koo Jun Yup ve Barbie Hsu, güvenli bir şekilde Tayvan'a vardığında, ailenin Kore'de mi yoksa Tayvan'da mı yaşayacağı gibi, evlilikleriyle ilgili ayrıntıları tartışmayı planlıyorlar" diye ekledi.

9 Mart'taki çeşitli Kore medyası raporlarına göre, Koo Jun Yup'un bugün daha sonra Tayvan'a uçması planlanıyor. Gerekli tüm karantina önlemlerine katıldıktan sonra Hsu ve ailesiyle buluşmayı planlıyor.

Bu arada, Koo Jun Yup ve Barbie Hsu'nun yaklaşık 20 yıl önce çıktıkları eski fotoğrafları çevrimiçi olarak ortaya çıktı ve dikkat çekti. Koo Jun Yup ve Barbie Hsu ilk olarak 1998'de Tayvanlı şarkıcı Tarcy Su'nun konserinde tanıştılar ve kısa bir süre sonra çıkmaya başladılar. Çift ayrılmadan önce uzun mesafeli ilişki yaklaşık bir yıl devam etti. 20 yıl sonra, Koo Jun Yup, ilk kocasından boşandığı haberini aldıktan sonra tekrar Barbie Hsu ile iletişime geçmeye karar verdi.

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status