Na-Eun'un albüm promosyonları için A Pink'e katılmayacağı haberinden sonra hayranlar ona sırtını dönüyor.

Na-Eun'un albüm promosyonları için A Pink'e katılmayacağı haberinden sonra hayranlar ona sırtını dönüyor.

 

IST Entertainment daha önce Na-Eun'un A Pink'in yaklaşmakta olan 10. yıl dönümü özel albümünün promosyon yönüne katılmayacağını bildirmişti ve şu anki şirketi YG Entertainment'ın açıklamasına rağmen bazı hayranlar onun yokluğuna öfkelerini dile getirdiler. 18 Ocak'ta, bir netizen Na-Eun'un yokluğuyla ilgili gönderisi Nate'in Pann topluluk mesaj panosunda 7. sıraya yükseldi.

 

Netizen gönderiye "Şu ana kadar Na-Eun'u koruduk" başlığını attı. A Pink hayranı olduğu iddia edilen kişi, son 2-3 yıldır resmi hayran kafesindeki hayranlarla iletişim eksikliği, koreografi ve dansa karşı iddiaya göre dikkatsiz tavrı ve gerçekleri hakkında yapılan eleştirilere rağmen hayran kitlesinin Na-Eun'u koruduğunu iddia etti. Diğer üyelerin saçlarını boyamasına rağmen drama çekimleri nedeniyle saçlarını boyamadı.

 

Diğer netizenler, "O oyunculuk bile yapamıyor, öyleyse neden oyunculukta ısrar ediyor? Eunji böyle olsaydı anlardım." yeni bir şirkete taşındıktan sonra niyetini eylemlerle göstermesi gerektiğini biliyorum", "Şirket için üzülüyorum. Albüme çok fazla yatırım yaptıklarını hissediyorum ve birdenbire" ve daha fazlası.

 

Gönderi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

K-Drama ve K-Showlarından zevk alan genç bir dostunuzum. Elimden geldiğince tek başıma çıktığım bu yolda sizler için güzel içerikler eklemeye gayret göstereceğim. Eğer sizlerde bu tür şeylerden zevk alıyor ve paylaşmak istiyorsanız; Asyazin herkesin içerik oluşturabileceği bir sosyal platform!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)


Bunlarıda görmek isteyebilirsin!

Yorumlar

https://asyazin.com/assets/images/user-avatar-s.jpg
İlk yorumu gir!
DMCA.com Protection Status